+38 (050) 358-9573

+38 (050) 358-9573

    Інтерв'ю з генеральним директором компанії Ravaro Srl

    Інтерв'ю з генеральним директором компанії Ravaro Srl

    Інтерв'ю з генеральним директором компанії Ravaro Srl
    В інтерв'ю Джорджіо Раваро розповів про особливості роботи зерносушарок Раваро в умовах українського холодного клімату, про витрати газу і теплову ефективність зерносушарок, про сушіння рису і кукурудзи, про переведення зерносушарок Раваро на тверде паливо, про важливість правильного монтажу і про привабливість українського елеваторного ринку для італійських виробників.
    Прочитати інтерв'ю можна на сайті журналу Пропозиція: читати інтерв'ю.
    Довідка: Італійська компанія Ravaro Srl вийшла на український ринок не так давно, але вже встигла зарекомендувати себе, як виробник високоякісного елеваторного обладнання, особливо зерносушарок. На відміну від більшості виробників, які спеціалізуються на виробництві зерносушарок, компанія Раваро також виробляє ковшові норії, ланцюгові конвеєри, шнекові транспортери, силоси, зерносепаратори та інше елеваторне обладнання. 
    Це дозволяє їм спроектувати оптимальну сумісність цього обладнання. Наприклад, зерносушарка оснащена норіями, які кріпляться до корпусу сушарки і не вимагають ані норійних приямків, ані дорогих норійних вишок. Транспортери розвантаження зерносушарок Раваро є реверсивними, що дозволяє їм, в разі необхідності, працювати навіть в порційному режимі без потреби дообладнати елеватор додатковим обладнанням (клапанами, транспортерами) для повернення зерна назад в зерносушарку. Досвідчені фермери та "елеваторники" знають, наскільки це важливо, особливо коли зерна мало (наприклад, на початку/в кінці сезону або коли несприятливі погодні умови створюють перебої в поставках зерна.